Publisert 2020-02-04

Velkommen på event i Tromsø

Velkommen til spennende kundeevent

Vurderer du et plastikkirurgisk inngrep? Er du I tvil og har mange spørsmål? Da ønsker vi deg velkommen til et spennende event i Tromsø i samarbeid med Essens Dagspa.

Velkommen til event den 14. Februar I Tromsø.

Dr. Bjørn Tvedt vil holde et spennende foredrag om plastikkirurgi, i tillegg vil og Restylane Norge og Essens dagspa informere om sitt tilbud.

Hvor: Amtmandens, Grønnegata 83, Tromsø

Klokken: 18:00

Påmelding til: siv@essens-dagspa.com

Det er kun 50 plasser, så sikre deg plass på vårt event allerede i dag. Du er hjertelig velkommen til å ta med deg en venn. Vennligst oppgi hvor mange som kommer ved påmelding.

Varmt Velkommen!

Det vil og være mulighet for konsultasjon hos Dr. Bjørn Tvedt i Tromsø den 15/2. Time til konsultasjon kan du enkelt booke her>