Publisert 2020-02-12

Velkommen på event i Trondheim

Akademikliniken i Trondheim inviterer til kundekveld med fokus på hud!

OBS! Eventet er dessverre fullbooket. Ta kontakt med oss på event@akademikliniken.no om du ønsker å forhåndsbooke deg på vårt neste event i Trondheim.

Vi får dyktige Renate fra Renate fra ZO Skin Health Norge på besøk. Hun kommer med tips for sunn, frisk og vitalisert hud. Renate har jobbet for ZO Skin Health i mange år og kan masse om hvordan man på beste mulige måte kan bekjempe alt fra pigmentflekker, linjer, rynker, sensitiv hud, store porer og slapp hud. I tillegg kommer våre dyktige kosmetiske sykepleiere til å fortelle deg om hva man kan gjøre for å få en sunn og frisk hud nå når solen kommer frem.

Når: Torsdag 27/2 fra 18 til 20

Hvor: Nordregate 11

Hva tilbyr vi?

• Småmat og noe å drikke