Publisert 2020-02-12

Velkommen på event i Trondheim

Akademikliniken i Trondheim inviterer til kundekveld med fokus på hud!

OBS! Eventet er dessverre fullbooket. Ta kontakt med oss på event@akademikliniken.no om du ønsker å forhåndsbooke deg på vårt neste event i Trondheim.

Vi får dyktige Renate fra Renate fra ZO Skin Health Norge på besøk. Hun kommer med tips for sunn, frisk og vitalisert hud. Renate har jobbet for ZO Skin Health i mange år og kan masse om hvordan man på beste mulige måte kan bekjempe alt fra pigmentflekker, linjer, rynker, sensitiv hud, store porer og slapp hud. I tillegg kommer våre dyktige kosmetiske sykepleiere til å fortelle deg om hva man kan gjøre for å få en sunn og frisk hud nå når solen kommer frem.

Når: Torsdag 27/2 fra 18 til 20

Hvor: Nordregate 11

 

Hva tilbyr vi?

  • Småmat og noe å drikke
  • Gode tilbud på både behandlinger og produkter
  • Utlodding med fine premier
  • God stemning og mulighet til å spørre om råd for akkurat din hud

 

Vi har begrenset antall plasser så vær rask med å melde deg på til trondheim@akademikliniken.no

Ta gjerne med deg en venninne eller mamma, eller kom alene – hos oss er alle velkommen💕

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/