Publisert 2019-09-02

Velkommen til åpningsfest av vår hovedklinikk i Oslo

Akademikliniken Oslo – Sogsnveien 70A, 0855 OSLO.

Onsdag 18. september kl 17.00

Aldersgrense: 18 år

Vår klinikk på Smestad har flyttet inn i samme lokaler som vårt sykehus på Ullevål. Etter oppussing av begge avdelinger i sommer har vi endelig åpnet døren til våre nye hovedklinikk i Oslo. Vi har gleden av å invitere både nye og gamle kunder  til en festlig kveld i hyggelig selskap.

 

★Spennende foredrag med både personal fra AK og leverandører

 

★Gode tilbud på hudpleieprodukter

 

★20% på alle behandlinger som bookes denne kvelden

 

★Muligheten til å vinne svært flotte premier

 

★ DJ, fingermat og noe godt i glasset

 

Vi trenger å vite hvor mange som kommer og ønsker derfor påmelding.

Du kan melde deg på per e-post:

Email: event@akademikliniken.no

 

Vi gleder oss til å se deg!

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/