Publisert 2019-09-02

Velkommen til åpningsfest av vår hovedklinikk i Oslo

Akademikliniken Oslo – Sogsnveien 70A, 0855 OSLO.

Onsdag 18. september kl 17.00

Aldersgrense: 18 år

Vår klinikk på Smestad har flyttet inn i samme lokaler som vårt sykehus på Ullevål. Etter oppussing av begge avdelinger i sommer har vi endelig åpnet døren til våre nye hovedklinikk i Oslo. Vi har gleden av å invitere både nye og gamle kunder  til en festlig kveld i hyggelig selskap.

★Spennende foredrag med både personal fra AK og leverandører

★Gode tilbud på hudpleieprodukter

★20% på alle behandlinger som bookes denne kvelden

★Muligheten til å vinne svært flotte premier

★ DJ, fingermat og noe godt i glasset

Vi trenger å vite hvor mange som kommer og ønsker derfor påmelding.

Du kan melde deg på per e-post:

Email: event@akademikliniken.no

Vi gleder oss til å se deg!