Publisert 2018-08-31

Velkommen til kundekveld i Stavanger

Bli med på kundekveld med hud i fokus den 12. september hos Akademikliniken i Stavanger. Våre dyktige kosmetiske sykepleiere har lang erfaring med blant annet behandling av pigment og acne, og er klare for å gi deg alle sine beste tips og råd!

Vi serverer bobler og delikat fingermat.

Tid: 12 september kl. 17:30 -20:00

Eksklusive tilbud:

• 20% på Akademikliniken produkt serie
  • 20% på behandlinger (Obs! Må utføres i løpet av september)
  • Flotte premier til to av kveldens heldige deltagere; en produktpakke og en behandling.

Sted: Akademikliniken, Salvågergt 3-5. 4006 Stavanger.

Påmelding eller spørsmål? Ta kontakt med: stavanger@akademikliniken.no

OBS! Det er begrenset antall plasser og erfaringsmessig stor pågang, vi anbefaler derfor å melde seg på i god tid

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.