Publisert 2018-09-04

Velkommen til konsultasjon – nå også på lørdager

Plastikkirurg Dr. Harald Vindenes fra Akademikliniken Ullevål har lang erfaring og bred kompetanse innen plastikkirurgi.

I september tilbyr vi konsultasjon enkelte lørdager ved vårt sykehus vis-à-vis Ullevål Stadion, sentralt i Oslo. Konsultasjon koster kr 500,-.

Dr. Vindenes vil konsultere følgende tidspunkt:

Lørdag 22.9 kl. 11:00-14:30

Lørdag 29.9 kl. 11:00-14:30

Det er begrenset antall plasser, så det lønner seg å booke time innen kort tid. Om du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med vår kirurgiske enhet på Ullevål på telefon 22 58 17 10 eller info@akademikliniken.no.

WEBBOOKING

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/