Publisert 2016-03-10

Vårens Get Uplifted – Upper Face kampanje

get_uplifted_upperface_platt_bildGet Uplifted by Akademikliniken – Upper face. 

Get Uplifted by Akademikliniken – Upper face, er en personlig tilpasset kombinasjonsbehandling som raskt får deg til å se friskere og mer opplagt ut.

Tilbudet: Behandle 3 områder i ansiktet, betal for 2.

 Eksempel på områder i øvre del av ansiktet som kan behandles med fillers eller muskeldempende middel.

  1. Behandle rynker eller fine linjer for å få en glattere panne
  2. Løft øyebryn for å ett åpnere og mer opplagt blikk
  3. Behandle bekymringsrynken for å få et mer avslappet utseende
  4. Reduser linjene/kråketærne rundt øynene
  5. Behandle mørke ringer under øynene, og se mer opplagt ut
  6. Få en rettere og jevnere neserygg
  7. Gjenskap tapt volum i kinn og på kinnben.

Ved hjelp av Restylane´s produkter, kan vi redusere rynker og fine linjer, forbedre hudkvaliteten, gi et løft der du har tapt volum pga. hudens naturlige aldring, samt gjenskape konturer.

Mulighetene er mange, og din behandler hjelper deg med en personlig anbefaling utifra dine ønsker og muligheter.

Se våre priser her

Injeksjonsbehandlinger

Webbooking

Vilkår: Tilbudet gjelder 14.03 – 30.04.2016. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller andre behandlinger. Gjelder kun Upper face: øvre ansikt, som markert på bilde. Behandlingene må være utført senest 30.04.16. Alle tre områdene må behandles samtidig. Rabatten gjelder den billigste behandlingen. Gjelder ikke behandling av lepper.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/