Publisert 2016-03-10

Vårens Get Uplifted – Upper Face kampanje

get_uplifted_upperface_platt_bildGet Uplifted by Akademikliniken – Upper face.

Get Uplifted by Akademikliniken – Upper face, er en personlig tilpasset kombinasjonsbehandling som raskt får deg til å se friskere og mer opplagt ut.

Tilbudet: Behandle 3 områder i ansiktet, betal for 2.

Eksempel på områder i øvre del av ansiktet som kan behandles med fillers eller muskeldempende middel.

1. Behandle rynker eller fine linjer for å få en glattere panne
  2. Løft øyebryn for å ett åpnere og mer opplagt blikk
  3. Behandle bekymringsrynken for å få et mer avslappet utseende
  4. Reduser linjene/kråketærne rundt øynene
  5. Behandle mørke ringer under øynene, og se mer opplagt ut
  6. Få en rettere og jevnere neserygg
  7. Gjenskap tapt volum i kinn og på kinnben.

Ved hjelp av Restylane´s produkter, kan vi redusere rynker og fine linjer, forbedre hudkvaliteten, gi et løft der du har tapt volum pga. hudens naturlige aldring, samt gjenskape konturer.

Mulighetene er mange, og din behandler hjelper deg med en personlig anbefaling utifra dine ønsker og muligheter.

Se våre priser her

Injeksjonsbehandlinger

Webbooking

Vilkår: Tilbudet gjelder 14.03 – 30.04.2016. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller andre behandlinger. Gjelder kun Upper face: øvre ansikt, som markert på bilde. Behandlingene må være utført senest 30.04.16. Alle tre områdene må behandles samtidig. Rabatten gjelder den billigste behandlingen. Gjelder ikke behandling av lepper.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.