Publisert 2018-06-29

Våre åpningstider i sommer

I forbindelse med feireavvikling vil det i juli være noen avvik på våre åpningstider.

Ullevål holder åpent t.o.m 6.7. Etter dette holder klinikken stengt t.o.m 29.7.

Smestad som vanlig

Bergen som vanlig

Stavanger Åpent mandag-fredag 09:00-16:00 (Kveldstimer 16:00-21:00 etter avtale med klinikken).

Trondheim Stengt i uke 29 og 30, med unntak av 16, 17 og 25. juli.

Time til konsultasjon eller behandling kan bookes via vår online booking hele sommeren

WEBBOOKING