Publisert 2013-08-12

Uønsket svette?

Overdreven svetting (hyperhidrose) er en tilstand som rammer 1–2 % av befolkningen. Svette er kroppens måte å regulere kroppstemperaturen på og er derfor en vital funksjon for at kroppen vår skal fungere.

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/husdoktorn-svarar-p%C3%A5-tittarnas-fr%C3%A5gor-om-svett-2409813

Uønsket svette oppstår når kroppen produserer mer svette enn det er behov. for Mange som lider av hyperhidrose, svetter unaturlig mye, særlig fra armhulene, hender og/eller føtter. Andre steder kan være ansiktet, lysken/underlivet eller overkroppen. Dette er ikke en farlig tilstand, men påvirker livskvaliteten på en svært negative måte.

Akademiklniken tilbyr en svært effektiv og dokumentert behandling av uønsket svette. Behandling med botulinumtoxin vil gi en rask effekt, med varighet fra 3-12mndr, og ofte avtagende over år.

Les mer: https://www.akademikliniken.no/besvaerende-svettning/

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/