Publisert 2016-12-11

Tredje Adventstilbud, Pure Lip Intense

Pure-Lip-Advent

Pure Lip Intense er vårt 3.Adventstilbud. Foto: Akademikliniken InspiraInterior

Tredje Adventstilbud uke 50, Pure Lip Intense fra Akademikliniken.

Når det er surt eller kaldt ute, er den delikate huden på leppene ofte spesielt utsatt.
Gi leppene litt ekstra omsorg med Pure Lip Intense fra Akademikliniken.
Pure Lip Intensen gir langvarig fukt, glansfulle lepper i tillegg til å pleie den sensitive huden på leppene.
Pris kr. 180,- (ord.250,-).
Tilbudet varer i uke 50, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Lagre