Publisert 2021-06-16

Tre raske – om Hyperhidrose

Hva mener man med overdreven svetting?

Svetting som er så kraftig at det oppleves som et problem, for eksempel dersom du svetter gjennom flere sett klær pr dag. Det er en tilstand med plagsomt økt svetteproduksjon og det kan forekomme under armhulene, i håndflatene eller på føttene. Hyperhidrose og økt svetteproduksjon på disse områdene kan være et stort sosialt problem for mange.

Hvordan kan dette behandles?

Uønsket svette, for eksempel i armhuler behandles ved å injisere et stoff som blokkerer nerveimpulsene til svettekjertlene. Det finnes ulike behandlinger ut i fra forskjellige faktorer, hvor sterk svetteproduksjonen er, hvor stort problem det er varierer fra person til person og hva som er ønskelig å oppnå. Lurer du på om Hyperhidrose behandling kan være noe for deg? Alt starter med en konsultasjon, så får du svar på alle dine spørsmål og blir anbefalt den beste behandlingen for akkurat deg.

Bestill konsultasjon til Hyperhidrose behandling

Hvor ofte må behandlingen gjentas?

Effekten kommer etter få dager og vil for de fleste kunne vare i 6-12 mnd avhengig av hvor stort problemet er. Hvor lenge behandlingen varer er individuelle og vil variere etter området som behandles, utgangspunkt og alder for å nevne noen. Resultatet av behandlinger vil ofte vare lengre hvis man har gjort det jevnlig over en lengre periode. Se mer om ulike typer injeksjonsbehandlinger og behandlinger

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.