Publisert 2021-06-16

Tre raske – om Hyperhidrose

Hva mener man med overdreven svetting?

Svetting som er så kraftig at det oppleves som et problem, f.eks dersom du svetter gjennom flere sett klær pr dag.

Hvordan kan dette behandles?

Uønsket svette, f.eks i armhuler behandles ved å injisere et stoff som blokkerer nerveimpulsene til svettekjertlene.

Hvor ofte må behandlingen gjentas?

Effekten kommer etter få dager og vil for de fleste kunne vare i 6-12 mnd avhengig av hvor stort problemet er.