Publisert 2021-06-01

TOPP 5 HUDPLEIE TIPS!

1. Bruk solbeskyttelse hver dag. Selv om det er overskyet eller du ikke er ute. Bruk en dagkrem, med minst faktor 30, som inneholder både UVA- og UVB beskyttelse.

2. Rens ansiktet to ganger daglig. En ren hud er sunn hud.

3. Unngå overdreven soling. Når du er ute i solen: bruk solbriller og hatt. Unngå solen midt på dagen, og opphold deg i skyggen år du er ute. Solskader kan føre til rynker, ru og slapp hud, ujevn pigmentering og hudkreft.

4. Bruk en antioksidant som f.eks vitamin C- produkt.

Dette vil bidra til å forebygge solskader samt opprettholde et ungdommelig og strålende utseende.

5. Bruk en skrubb. Den vil fjerne døde hudceller, og gi huden en bedre glød. Den medvirker til å stimulere sirkulasjonen, noe som vil gi en friskere og mer glødende hud.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med oss for å bli satt opp på en konsultasjon.