Publisert 2021-06-01

TOPP 5 HUDPLEIE TIPS!

1. Bruk solbeskyttelse hver dag. Selv om det er overskyet eller du ikke er ute. Bruk en dagkrem, med minst faktor 30, som inneholder både UVA- og UVB beskyttelse.

2. Rens ansiktet to ganger daglig. En ren hud er sunn hud.

3. Unngå overdreven soling. Når du er ute i solen: bruk solbriller og hatt. Unngå solen midt på dagen, og opphold deg i skyggen år du er ute. Solskader kan føre til rynker, ru og slapp hud, ujevn pigmentering og hudkreft.

4. Bruk en antioksidant som f.eks vitamin C- produkt.

Dette vil bidra til å forebygge solskader samt opprettholde et ungdommelig og strålende utseende.

5. Bruk en skrubb. Den vil fjerne døde hudceller, og gi huden en bedre glød. Den medvirker til å stimulere sirkulasjonen, noe som vil gi en friskere og mer glødende hud.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med oss for å bli satt opp på en konsultasjon.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/