Publisert 2020-05-28

Tips for å bli kvitt mørke ringer og rynker rundt øynene

Mørke ringer, sinnarynker eller hevelser. Øynene er det første du ser på et menneske og forteller ofte noe om hvordan personen har det. Et våkent blikk kan forandre hvordan andre oppfatter deg, og hvordan du faktisk føler deg.

Glade øyne

 

Et åpnere blikk med øyelokkplastikk

Selvfølgelig vil man se like pigg ut som man føler seg, uansett alder! Med årene kan den fine huden rundt øynene føles slappere og tyngre, med et mindre våkent blikk som resultat. Det er ofte overskuddshud i pannen og at øyenbrynene synker som påvirker de øvre øyelokkene. De nedre øyelokkene påvirkes av hvordan kinnfettet synker med alderen.

Øyelokkplastikk forandrer ikke utseendet på selve øyet, men bare fjerner overskuddshud. Les mer om øyelokkplastikk og hvordan det gjennomføres.

 

Fillers mot mørke ringer under øynene

Selv etter mye søvn, yoga og dyrebar egentid så er de der fortsatt, de mørke ringene under øynene. Å se trøtt og sliten ut på grunn av mørke partier under øynene kan komme av det man kaller «tear through», eller fordypninger under øynene som ofte oppstår med alderen. Ingen mengder søvn og hvile vil hjelpe, da dette ganske enkelt skyldes redusert fettvolum som blottlegger blodkar under øynene.

En fillerbehandling er en effektiv måte å gjenvinne volum og spenst, samt å minimere hulrom og mørke partier. Tear through er en fillerbehandling for mørke ringer eller søkk under øynene. Her kan du lese mer om fillerbehandlinger. Det finnes unntak der mørkheten under øynene skyldes mørke pigmenter, da vil ikke en tear through-behandling hjelpe. For at du skal være sikker på hva som gjelder i ditt tilfelle, vil en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere være en bra start.

 

Muskelavslappende injeksjoner mot sinnarynker, smilerynker og spenningshodepine

Den berømte «bekymringsrynken» eller «sinnarynken» er for mange et uvelkomment ansiktstrekk som utvikles og blir mer fremtredende med årene. Dette er overfladiske eller dype rynker mellom øyenbrynene som vises også når man ikke er sint eller bekymret. Vi tilbyr en rynkebehandling for rynker mellom øyenbryn. Smilerynker derimot forbindes ofte med sjarm. Noen føler allikevel at de forteller mere om alder enn smil. Les gjerne mer om smilerynker. Om du opplever disse rynkene som et problem, så er løsningen å få musklene til å slappe av ved hjelp av muskelavslappende injeksjoner. Denne typen behandling kan også være behjelpelig om du lider av spenningshodepine. Les mer om våre injeksjonsbehandlinger.

 

Alt begynner med en konsultasjon

Har du lurt på om en behandling eller et inngrep kan være riktig for deg? Book en konsultasjon, så får du muligheten til å diskutere dine ønsker og forventninger med en spesialist. Du får svar på alle dine spørsmål og den kosmetiske sykepleieren eller plastikkirurgen vil kunne anbefale den beste behandlingen for akkurat deg. Under konsultasjonen får du også vite pris for en eventuell behandling eller inngrep.

 

 

øyne

 

Gi øynene et løft uten øyelokkplastikk

Mørke vipper og velstelte bryn fremhever din naturlige skjønnhet. Alle elsker fyldige og vakre vipper! Vipper og bryn kan farges mørke ved hjelp av permanentfarge. Forming og napping av øyenbryn vil i tillegg ramme inn øynene på en god måte. Våre hudpleiere hjelper deg gjerne med dette.

For deg som ønsker lengre vipper uten bruk av kunstige vipper, er LVL vippeløft den perfekte behandlingen. Under behandlingen bøyes dine naturlige vipper slik at din originale lengde kommer mere frem. LVL vippeløft gir tykkere og mørkere vipper med flott bøy.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/