Publisert 2020-05-28

Tips for å bli kvitt mørke ringer og rynker rundt øynene

Mørke ringer, sinnarynker eller hevelser. Øynene er det første du ser på et menneske og forteller ofte noe om hvordan personen har det. Et våkent blikk kan forandre hvordan andre oppfatter deg, og hvordan du faktisk føler deg. Vi har tatt for oss og skrevet om forskjellige metoder for å bli kvitt ringer og rynker rundt øynene. Har du lurt på om en behandling eller et inngrep kan være riktig for deg? Akademikliniken er i dag nordens ledende klinikk innen estetisk medisin og hos oss møter du alltid autorisert og sertifisert personal som er der for deg.

Book en konsultasjon, så får du muligheten til å diskutere dine ønsker og forventninger med en spesialist.

Tips til hvordan bli kvitt mørke ringer under øynene

Et åpnere blikk med øyelokkplastikk

Selvfølgelig vil man se like pigg ut som man føler seg, uansett alder! Med årene kan den fine huden rundt øynene føles slappere og tyngre, med et mindre våkent blikk som resultat. Det er ofte overskuddshud i pannen og at øyenbrynene synker som påvirker de øvre øyelokkene. De nedre øyelokkene påvirkes av hvordan kinnfettet synker med alderen. Øyelokkplastikk forandrer ikke utseendet på selve øyet, men bare fjerner overskuddshud. Øyelokkplastikk og hvordan det gjennomføres.

Fillers mot mørke ringer under øynene

Selv etter mye søvn, yoga og dyrebar egentid så er de der fortsatt, de mørke ringene under øynene. Å se trøtt og sliten ut på grunn av mørke partier under øynene kan komme av det man kaller «tear through», eller fordypninger under øynene som ofte oppstår med alderen. Ingen mengder søvn og hvile vil hjelpe, da dette ganske enkelt skyldes redusert fettvolum som blottlegger blodkar under øynene. Reduser mørke ringer under øynene med fillerbehandlingen Tear through.

En fillerbehandling er en effektiv måte å gjenvinne volum og spenst, samt å minimere hulrom og mørke partier. Det finnes unntak der mørkheten under øynene skyldes mørke pigmenter, da vil ikke en tear through-behandling hjelpe. For at du skal være sikker på hva som gjelder i ditt tilfelle, vil en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere være en bra start.

Muskelavslappende injeksjoner mot sinnarynker, smilerynker og spenningshodepine

Den berømte «bekymringsrynken» eller «sinnarynken» er for mange et uvelkomment ansiktstrekk som utvikles og blir mer fremtredende med årene. Dette er overfladiske eller dype rynker mellom øyenbrynene som vises også når man ikke er sint eller bekymret. Rynker rundt øynene, kråkeføtter eller smilerynker som det også kalles, forbindes derimot ofte med sjarm. Noen føler allikevel at de forteller mere om alder enn smil.

Om du opplever disse rynkene som et problem, så er løsningen å få musklene til å slappe av ved hjelp av muskelavslappende injeksjoner. Denne typen behandling kan også være behjelpelig om du lider av spenningshodepine.

Hvorfor smilerynker oppstår og hvordan få vekk smilerynker

øyne

Gi øynene et løft uten øyelokkplastikk

Mørke vipper og velstelte bryn fremhever din naturlige skjønnhet. Alle elsker fyldige og vakre vipper! Vipper og bryn kan farges mørke ved hjelp av permanentfarge. Forming og napping av øyenbryn vil i tillegg ramme inn øynene på en god måte. Våre hudpleiere hjelper deg gjerne med dette.

For deg som ønsker lengre vipper uten bruk av kunstige vipper, er LVL vippeløft den perfekte behandlingen. Under behandlingen bøyes dine naturlige vipper slik at din originale lengde kommer mere frem. LVL vippeløft gir tykkere og mørkere vipper med flott bøy. Fremhev dine naturlige vipper.

Alt begynner med en konsultasjon

Har du lurt på om en behandling eller et inngrep kan være riktig for deg? Book en konsultasjon, så får du svar på alle dine spørsmål og den kosmetiske sykepleieren eller plastikkirurgen vil kunne anbefale den beste behandlingen for akkurat deg. Under konsultasjonen får du også vite pris for en eventuell behandling eller inngrep.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.