Publisert 2017-03-23

Svindelforsøk i Akademikliniken sitt navn?

Svindelforsøk

Det kan virke som om noen benytter Akademiklinikens navn i et forsøk på svindel.

Det har vært sendt ut e-post fra ulike ikke-eksisterende epostkontoer, med akademikliniken.no eller akademiklinikken.no som avsender.
Felles for dem, er feltet “Emne: Faktura med et ordrenummer”, samt hilsen: “Med respekt”.

Vi anbefaler alle å IKKE åpne en slik mail, men heller sende den videre til marianne.bergan@akademikliniken.no slik at vi kan håndtere det.

Lagre