Publisert 2017-03-23

Svindelforsøk i Akademikliniken sitt navn?

Svindelforsøk

Det kan virke som om noen benytter Akademiklinikens navn i et forsøk på svindel.

Det har vært sendt ut e-post fra ulike ikke-eksisterende epostkontoer, med akademikliniken.no eller akademiklinikken.no som avsender.
Felles for dem, er feltet “Emne: Faktura med et ordrenummer”, samt hilsen: “Med respekt”.

Vi anbefaler alle å IKKE åpne en slik mail, men heller sende den videre til marianne.bergan@akademikliniken.no slik at vi kan håndtere det.

Lagre

Lagre

Lagre

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/