Publisert 2017-10-07

Støtter Rosa sløyfe aksjonen

Oktober er en Rosa måned. Akademikliniken støtter Rosa sløyfe aksjonen til kreftforeningen. I hele oktober vil du se alle våre ansatte i Akademikliniken bære en Rosa sløyfe designet av Magne Furuholmen, for å vise at vi støtter forskningen.

Rosa sløyve

Samt vi ønsker å vise solidaritet med alle kvinner som blir rammet av brystkreft. Dette inkluderer alle våre walk-in-klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. På vår kirurgiske enhet på Ullevål står våre kirurger Bjørn Tvedt og Mette Haga med mange års erfaring innen brystkirurgi i spissen for å støtte Rosa sløyfe aksjonen. Det er de som hos oss daglig møter kvinner, som sårt trenger bistand for å rekonstruere bryst. Bli en Rosa sløyfe bærer du, også. Vi oppfordrer alle til å ta en del av kreftforeningens viktige arbeid med forskning innen brystkreft.

Mette Haga

Akademikliniken