Publisert 2017-10-07

Støtter Rosa sløyfe aksjonen

Oktober er en Rosa måned. Akademikliniken støtter Rosa sløyfe aksjonen til kreftforeningen. I hele oktober vil du se alle våre ansatte i Akademikliniken bære en Rosa sløyfe designet av Magne Furuholmen, for å vise at vi støtter forskningen.

Rosa sløyve

Samt vi ønsker å vise solidaritet med alle kvinner som blir rammet av brystkreft. Dette inkluderer alle våre walk-in-klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. På vår kirurgiske enhet på Ullevål står våre kirurger Bjørn Tvedt og Mette Haga med mange års erfaring innen brystkirurgi i spissen for å støtte Rosa sløyfe aksjonen. Det er de som hos oss daglig møter kvinner, som sårt trenger bistand for å rekonstruere bryst. Bli en Rosa sløyfe bærer du, også. Vi oppfordrer alle til å ta en del av kreftforeningens viktige arbeid med forskning innen brystkreft.

 

Mette Haga

Akademikliniken

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/