Publisert 2014-04-11

Stella Karrieredag 29.04, Akademikliniken er tilstede.

Akademikliniken er stolt sponsor av Stella Karrieredag som går av stabelen 29.04 på Edderkoppen Teater i Oslo.

 

Her får du musikalsk innslag av Ingrid Olava, og du vil få møte hårgründer Ida Backlung, tidligere basehopper Karina Hollekim og prisvinnende journalist Ingvild Tennfjord.

 

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av, så vi har gleden av å gi bort en billett til deg og din venninne. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, som foretas 25.04, er å invitere venninner/venner til å gå innom vår fb side, og skrive “Stella” på kommentarfeltet under innlegget. Vi setter stor pris på om dere liker oss samtidig.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/