Publisert 2018-11-06

Spennende nyheter på Akademikliniken

I løpet av kort tid vil vi få hele to spennende nyheter til Akademikliniken.

 

Aqua Gold

aquagold

 

AquaGold kalles ofte «The Golden Cocktail»  og er desidert det hotteste innen medisinsk hudpleie fra USA hvor kjendiser som bl.a. Kim Kardashian bruker Aqua Gold i sin månedlige hudpleierutine.

I Aqua Gold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.

Behandlingen revitaliserer huden, reduserer porer, forebygger acne og rosacea, samt ansiktssvette og kan redusere solskader og pigmenteringer. Du får  din bestemte cocktail tilpasset din hud, og behandlingen egner seg godt et par dager før “red carpet” events.

 

Nå tilbyr vi Aquagold på alle våre klinikker!

 

WEBBOOKING

 

 

Dermapen 4

dermapen 4

 

Dermapen oppgraderer med blant annet nye innstillinger for arr, trinnløs dybdejustering, trådløst design og redesignede nålehoder for bedre pasientkomfort og behandlingsresultater. Dette er bare noen av fordelene du kan forvente når alle våre avdelinger i løpet av kort tid oppgraderer til Dermapen 4

Les mer om Dermapen her.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/