Spennende nyheter til Akademikliniken - Akademikliniken

Publisert 2018-11-06

Spennende nyheter til Akademikliniken

I løpet av kort tid vil vi få hele to spennende nyheter til Akademikliniken.

Aqua Gold

aquagold

AquaGold kalles ofte «The Golden Cocktail» eller «The botox facial» og er desidert det hotteste innen medisinsk hudpleie fra USA hvor kjendiser som bl.a. Kim Kardashian bruker Aqua Gold i sin månedlige hudpleierutine.

I Aqua Gold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, mikrobotox og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.

Behandlingen revitaliserer huden, reduserer porer, forebygger acne og rosacea, samt ansiktssvette og kan redusere solskader og pigmenteringer. Du får  din bestemte cocktail tilpasset din hud, og behandlingen egner seg godt et par dager før “red carpet” events.

I løpet av november/desember vil du finne Aquagold på alle våre norske klinikker!

Dermapen 4

dermapen 4

Dermapen oppgraderer med blant annet nye innstillinger for arr, trinnløs dybdejustering, trådløst design og redesignede nålehoder for bedre pasientkomfort og behandlingsresultater. Dette er bare noen av fordelene du kan forvente når alle våre avdelinger i løpet av kort tid oppgraderer til Dermapen 4

Les mer om Dermapen her.