Publisert 2014-03-06

Soft Lift: 8 punkts løft uten kirurgi

Tap av volum i ansiktet kan få deg til å se trøtt ut, selv om du føler deg helt fin.

Volum gir naturlige kurver og mykhet til et kvinneansikt,

samtidig som volum i et mannsansikt kan gi styrke og definerte trekk.

Våre injeksjonsspesialister benytter seg av 8 punkts soft lift metoden, som gir deg volum og kontur tilbake. Du kan til og med rekke å gjøre det i lunsjen, da det ikke er noen nedetid.

Ta kontakt med oss for en konsultation for hva vi kan gjøre for deg.