Publisert 2014-03-06

Soft Lift: 8 punkts løft uten kirurgi

Tap av volum i ansiktet kan få deg til å se trøtt ut, selv om du føler deg helt fin.

Volum gir naturlige kurver og mykhet til et kvinneansikt,

samtidig som volum i et mannsansikt kan gi styrke og definerte trekk.

Våre injeksjonsspesialister benytter seg av 8 punkts soft lift metoden, som gir deg volum og kontur tilbake. Du kan til og med rekke å gjøre det i lunsjen, da det ikke er noen nedetid.

Ta kontakt med oss for en konsultation for hva vi kan gjøre for deg.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/