Publisert 2022-05-05

– Sluttresultatet er utelukkende troverdig og naturlig

Pasientopplevelse hos Dr. Bjørn Tvedt

"Da jeg var på konsultasjon hos Bjørn Tvedt sa han flere ganger mine uuttalte tanker. Som en kjempebonus opplevde jeg ham i tillegg som svært jordnær, empatisk, genuint vennlig og lydhør for mine ønsker hver eneste gang vi møttes. Jeg ble også betrygget ved at min helse var minst like mye i fokus som å oppnå et best et mulig resultat for meg. Mitt søk etter en dyktig plastikkirurg stanset i det jeg møtte ham. Bjørn Tvedt sitt unike blikk for naturlig skjønnhet har ingen pris for meg.

"Han er en perfeksjonist"

Han opererte først nesen min med et resultat som var langt forbi mine forventninger. Han er en perfeksjonist. Å ha denne kirurgen av dette kaliberet arbeidende her i Norge, er en sjanse jeg anbefaler å ikke la gå i fra noen som vurderer plastikkirurgi. Jeg kan ikke se for meg annet enn at han bare blir enda mer etterspurt enn det jeg vet at han allerede er.

De gode resultatene talte for seg og jeg utførte derfor fettsuging av mage, fettsuging av rygg, naturlig brystforstørrelse med eget fett, fettsuging under haken og Brazillian Butt Lift med fettsuging av valker. Ja, det kan høres mye ut og det var mer enn planlagt; men det er faktisk et så naturlig resultat på arbeidet hans, at folk rundt meg ikke engang skjønner det er kirurgisk utført. Sluttresultatet er utelukkende troverdig og naturlig.

"Terningkast 10 av 10 fra start til slutt"

I tillegg til en god opplevelse hos Dr. Tvedt, har Akademiklinikken i Oslo vært svært gode på kundebehandling. 10 av 10 fra start til slutt. Medarbeiderne jeg har møtt har jeg opplevd som erfarne, profesjonelle og oppmerksomme.

Men kirurg Bjørn Tvedt stiller altså i en helt egen klasse. Han er et naturtalent og har en behagelig framtoning som er av de sjeldne. For en utrolig flaks for meg at han valgte å bli kirurg av yrke. Så lenge Bjørn Tvedt er tilgjengelig blir det ingen annen.»

- Kvinne, 40 år.

Les flere omtaler om Dr. Tvedt på legelisten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/