Film om Brystforstørring (Silikonpupper) med plastisk kirurgi

Publisert 2014-09-24

Film om brystforstørring med plastisk kirurgi

Akademikliniken har som målsetning å være en ledende aktør innen rekonstruktiv og kosmetisk brystkirurgi. Vårt fokus har alltid vært høy kvalitet på kompetanse, proteser og medisinsk utstyr.

Kvinner som kommer til Akademikliniken, ønsker brystforstørring (silikonpupper) for økt volum og fylde eller gjenskape brystfasongen. Bakgrunnen for dette ønsket kan være mange;

• Hormonelle endringer
  • Svangerskap og amming
  • Vektendring
  • Ønske om fine, større og jevnere pupper

I moderne plastikk kirurgi i dette tilfellet silikonpupper har vi en målsetning om å lage naturlige og flotte resultater. Teknikken og metodene som benyttes er utviklet gjennom kontinuerlig forsking for å gjøre inngrepet så skånsomt som mulig og redusere risikoen for komplikasjoner.

Naturlige og flotte resultater

Vi driver med avansert estetisk brystkirurgi, dette innebærer utskiftning av gamle implantat, forsterkninger av brystvev og korrigering av misdannelser. I moderne plastisk kirurgi har vi en målsetning om å skape naturlige og flotte resultater. Akademikliniken har utarbeidet en unik metode for å tilpasse implantatene etter dine ønsker og din kropp. Via vår 3D simulering kan du se hvordan resultatet av brystkirurgien vil bli, og se de ulike alternativene vil se ut på deg.

Produktene vi bruker til denne type plastisk kirurgi har 5 års kapselgaranti. Brystimplantatene vi bruker ved brystforstørrelse, har en kapsel av hard silikon med silikon gel inni. Dette gir et mer naturlig utseende, og myke bryster.

Allergan

Allergan er et farmasøytisk selskap fra USA som blant annet leverer nevrologiske (Botox) produkter av høyeste kvalitet. Siden selskapets oppstart i 1950, har selskapet lang erfaring med leveranse av ulike kosmetiske produkter som Akademikliniken benytter seg av. Vi tilbyr våre kunder livstidsgaranti på Allergans implantater. Oppstår det en skade på selve implantatet, vil Allergan/Akademikliniken erstatte dette implantatet med et nytt implantat.

Allergans implantater er utviklet over flere generasjoner silikonproteser. De er FDA godkjente, dvs at det har tilfredsstilt det høyeste kvalitetskrav i USA, gjennom av kvalitet og god dokumentasjon over flere år. Akademikliniken v/ dr. Per Hedèn, har vært en av de viktigste bidragsyterne til kontinuerlig forskning og presentasjon av store studier, for å dokumentere kvaliteten og holdbarheten av Allergans proteser.

Hvordan fungerer prosessen ved brystforstørring?

Fra du entrer døren hos oss i Akademikliniken vil du bli møtt av en plastisk kirurg som er spesialist på behandling av silikonpupper. Gjennom en førstegangskonsultasjon klargjøres hvilket ønske kunden har for sine bryster. Kunden vil ut ifra forutsetninger og ønsker, få informasjon om behandling,  hvordan den vil foregå, samt et prisforslag. Dette besøket er helt uten forpliktelser.

Etter endt førstegangskonsultasjon, vil kunden få tid til å evaluere informasjonen og tilbud som er gitt av Akademikliniken. Før behandling og operasjon gjennomføres, vil vi være tilgjengelig til å kunne svare på spørsmål du måtte ha før inngrepet.

Det er flere grunner til hvorfor våre kunder velger utføre inngrep hos Akademikliniken:

• Vårt fokus på sikkerhet er svært viktig i vårt arbeid, samt trygghet for våre pasienter.
  • Vi har spesialister innenfor brystforstørring som har lang erfaring, og gjort flere hundre inngrep med stor suksess.
  • Akademikliniken benytter seg kun av implantater av høyeste kvalitet, og er FDA godkjent. Vi har livstidsgarantier på våre implantater.
  • Vi er opptatt av å ta vare på våre kunder både før, under og etter operasjon. Som pasient hos oss har du tilgang til våre medarbeidere døgnet rundt.

Etter endt behandling, vil det du få et eget rom der du kan slappe av. De fleste kan dra hjem samme dag som operasjonen har blitt utført.

Konsultasjon om brystforstørring

Ønsker du å vite mer om brystkirurgi, ta kontakt med oss i dag. Det settes opp en konsultasjonstime slik at vi kan finne den beste løsningen for deg. Hvilken type brystimplantat som passer deg best, er avhengig av din brystfasong, brystvev og hvilken fasong og utrykk du ønsker.

Ta kontakt med oss i dag, og vi kan hjelpe deg med å finne riktig type kirurgi etter ditt ønske!