Publisert 2013-08-22

Senzie Akademiet fikk undervisning og omvisning på Akademikliniken Sykehus i Oslo.

Senzie akademiet, som driver med videreutdanning av sykepleiere på høyskolenivå i estetiske hudbehandlinger,  besøkte Akademikliniken Sykehus i Oslo der de fikk undervisning av Dr. Bjørn Tvedt og sykepleier Mai Hansson med påfølgende omvisning.  Det var en begeistret forsamling som ble positivt overrasket over operasjonsavdelingen og det store tilbudet av behandlinger Akademikliniken kunne tilby.  Vi ønsker alle lykke til videre.