Publisert 2019-10-08

Rosa sløyfe – Husk å sjekke brystene!

Rosa sløyfe

 

Oktober betyr en ting for oss i Akademikliniken – Rosa sløyfe. I hele oktober bærer vi Rosa sløyfe på uniformen for å vise omtanke med de som er rammet av brystkreft og for å støtte fokus på brystkreft og kvinners helse.

Vi oppfordrer  alle kvinner til å huske å sjekke brystene sine. Ikke bare i oktober, men gjennom hele året. Oktober kan være en god måned for å starte med gode vaner. Det viktigste er at man blir godt kjent med egne bryster, slik at man enkelt legger merke til forandringer som eventuelt skulle oppstå.

Husk å alltid kontakte lege hvis man skulle finne forandring i brystet. Det er viktig å få en spesialist til å vurdere eventuelle forandringer.Rosa sløyfe

Sjekk av brystene med implantater

Har du implantater i brystene og er usikker på hvordan du skal sjekke brystene? Faktisk foregår sjekken på helt samme måte med som uten implantater. Hvordan finner du ut på hjemmesiden til Rosa sløyfe.

Har du implantater og skal utføre mammografi skal du alltid informere radiografen om dette. Implantater kan skape skygge som ser ut som en forandring, eller skjule forandringer i brystet. Informerer du om at du har implantater, vil radiografen ta flere bilder for at bildene skal kunne diagnostiseres bedre.

Har du spørsmål om implantater og risiko kan du alltid kontakte oss>

Støtt Rosa Sløyfe du også!

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/