Publisert 2017-05-23

Restylane for alle typer lepper

Restylane Lepper – fukt, fylde og kontour.

Lepper kommer i alle fasonger og størrelser. Noen ønsker en mer definert leppekant, andre ønsker å få tilbake tapt volum, mens andre ønsker å bli kvitt lepper som sprekker og er veldig tørre.

Restylane gir økt fukt, gir økt volum og definerer utviskete leppekanter.

Les mer om leppebehandling med Restylane.

Ønsker du å booke time, kan du gjøre det via vår webbooking, eller kontakte en av våre klinikker.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/