Publisert 2019-08-14

Produktnyhet – Pure Hand Creme

Pure Hand Creme

Vi utvider vår prisvinnende hudpleieserie med enda et produkt , Pure Hand Creme, en fuktende håndkrem som gir masse næring til tørre og fuktfattige hender. Den lette konsistensen absorberes raskt inn i huden og legger seg som en beskyttende barriere som effektivt holder på fukt. En kombinasjon av C-vitamin, Bakuchiol og melkesyre styrker hudens mulighet til å reparere seg selv, samt motvirker misfarging av huden og ujevn hudstruktur. Lipider fra avocado og sheasmør pleier og beskytter, samt motvirker tørre neglebånd. Pure Hand Creme inneholder rikelig med hyaluronsyre, panthenol og sakkarider som er langtidsvirkende og spesialtilpasset for å fukte den utsatte huden på hendene.

• Fuktighetsgivende
  • Gir huden næring
  • Pleiende
  • Beskyttende
  • Styrker negler og neglebånd

Pris kr. 195,-. Du får kjøpt Pure Hand Creme ved alle våre klinikker.

Finn din nærmeste klinikk her>