Publisert 2020-04-01

Produkter fra ZO Skin Health får du hos oss

Vi vet at vi har mange kunder som er midt i større kremprogram, er på vei over i vedlikeholdsprogram eller som bare har gått tomme for f.eks rens eller solfaktor fra ZO Skin Health. Vi kan sende produkter til deg!

Tilbud nå:

Vi kjører flere gode tilbud nå på Zo Skin health produkter, blant annet får du ZO Daily Power Defense og valgfri ZO Smart tone/ZO Daily Sheer til kr 2450,-

ZO Daily Power Defense
Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reparasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere. Anti-age-formulering med retinol bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden.

ZO Smart Tone og Daily Sheer
ZOs solkremer har avansert trippelformulering med kjemiske filtre, fraksjonert melanin og ZOX12™. De beskytter mot UVA- og UVB-stråling, samt HEV- (høyenergisk synlig) lys og IR-A (infrarød stråling).  Se flere Zo Skin health tilbud.

ZO Skin Health produkter får du på alle Akademiklinikens avdelinger

ZO Skin Health Daily Power Defense & ZO Solfaktor

ZO Retinol Stimulation Peel – At home kit

Nå når mange likevel går hjemme kan det være den riktige tiden for å gjennomføre en skikkelig peel. Har du prøvd ZO Retinol Stimulation Peel – At home kit? Dette er en flott retinol-peel som du selv bruker hjemme 3-5 dager. Det er en fordel at du tidligere har gått på ZO Skin Health. Usikker på om dette er noe for deg? Vi hjelper deg.

ZO Skin Health får du på alle Akademiklinikens avdelinger

ZO Retinol Stimulation Peel – At home kit

Hos oss finner du autoriserte sykepleiere med lang erfaring innen kosmetisk sykepleie. Ta kontakt med din nærmeste avdeling (gjerne på e-post) så kontakter vi deg og hjelper deg videre. Vi sender til hele landet! Du finner kontaktinformasjon til din nærmeste avdeling ved å trykke her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.