Publisert 2020-04-01

Produkter fra ZO Skin Health får du hos oss

Vi vet at vi har mange kunder som er midt i større kremprogram, er på vei over i vedlikeholdsprogram eller som bare har gått tomme for f.eks rens eller solfaktor fra ZO Skin Health. Vi kan sende produkter til deg!

Tilbud nå:

Vi kjører flere gode tilbud nå, blant annet får du ZO Daily Power Defense og valgfri ZO Smart tone/ZO Daily Sheer til kr 2450,-

ZO Daily Power Defense
Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reparasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere. Anti-age-formulering med retinol bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden.

ZO Smart Tone og Daily Sheer
ZOs solkremer har avansert trippelformulering med kjemiske filtre, fraksjonert melanin og ZOX12™. De beskytter mot UVA- og UVB-stråling, samt HEV- (høyenergisk synlig) lys og IR-A (infrarød stråling).  Flere tilbud kan du finne her.

ZO Skin Health produkter får du på alle Akademiklinikens avdelinger

ZO Skin Health Daily Power Defense & ZO Solfaktor

Nå når mange likevel gå hjemme kan det være den riktige tiden for å gjennomføre en skikkelig peel. Har du prøvd ZO Retinol Stimulation Peel – At home kit? Dette er en flott retinol-peel som du selv bruker hjemme 3-5 dager. Det er en fordel at du tidligere har gått på ZO Skin Health. Usikker på om dette er noe for deg? Vi hjelper deg.

ZO Skin Health får du på alle Akademiklinikens avdelinger

ZO Retinol Stimulation Peel – At home kit

Hos oss finner du autoriserte sykepleiere med lang erfaring innen kosmetisk sykepleie. Ta kontakt med din nærmeste avdeling (gjerne på e-post) så kontakter vi deg og hjelper deg videre. Vi sender til hele landet! Du finner kontaktinformasjon til din nærmeste avdeling ved å trykke her.