Plastikkirurg Mette Haga gir deg fakta om brystimplantat

Publisert 2018-01-31

Plastikkirurg Mette om bryst

Plastikkirurg Mette Haga gir deg fakta rundt brystimplantat.

Et ofte stilt spørsmål, er om et brystimplantat kan vare livet ut. Mette gir deg fakta, og avkrefter myter rundt brystimplantat. Akademikliniken benytter kun implantat av høy kvalitet, som gir deg garanti for et trygt og aktivt liv etter inngrepet. Se videoen, så får du fakta rundt brystimplantat. Skulle du ha spørsmål om brystimplantat, så ta kontakt for en konsultasjon hos Mette.

Visste du at Akademikliniken har trygghetsgaranti?

Akademikliniken strever alltid etter å ha verdens mest fornøyde kunder. Vi ønsker at DU skal være fornøyde med deg selv. Det er derfor viktig at DU skal føle deg trygg på valget Akademikliniken, og det resultat som behandlingen innebærer.  Vår kompetanse og tilgjengelighet er din trygghet. Den pasientsikkerheten Akademikliniken tilbyr, er unik og i absolutt verdensklasse.

Kirurgi

• Kompetanse og sikkerhet
    • Akademiklinikens plastikkirurger er autoriserte og spesialutdannede.
    • Vårt helsepersonell består av autoriserte og spesialistutdannede anestesileger, operasjons-, anestesi- og intensivsykepleiere, samt erfarne mottakelse- og avdelingssykepleiere.
    • Du ivaretas av velutdannet, erfarent anestesipersonell som gir deg trygg og sikker narkose, kontinuerlig postoperativ overvåking, samt god og gjennomtenkt smertelindring. Alt for å oppnå den høyeste pasientsikkerhet og en god opplevelse
    • Smertelindring og narkose gir med de beste midler og metoder, og vi tilbyr overvåking med moderne utrustning.
    • Akademiklinikens kirurger er medlemmer i NPF (Norsk Plastikkirurgisk Forening), noe som innebærer økt trygghet for deg som pasient.
    • Akademiklinkens kirurgene er medlemmer av Norsk Forening for estetisk plastikk kirurgi.(NFEP). Foreningen samler norske plastikkirurger med særskilt interesse og kompetanse innenfor estetisk plastikkirurgi
    • Akademikliniken er tilknyttet Norsk Pasientskadeerstatning (NPE)
    • Akademiklinikens plastikkirurger er ledende når det gjelder forskning og utvikling og utdanner andre kirurger globalt.
    • I mer enn 10 år har Akademikliniken arrangert Beauty Through Science – en internasjonal kongress, som samler rundt 1000 plastikkirurger, dermatologer og estetiske eksperter fra hela verden, for å utveksle kunnskap og erfaring.
    • Akademikliniken prioriterer investeringer i høy pasientsikkerhet.
  • Resultat
    • Ved eventuell operasjonskomplikasjon inngår korreksjonsoperasjon i 12 måneder.
    • Alle kontroller er inkluderte i prisen i 12 måneder.
  • Tilgjengelighet
    • Etter en operasjon har vi vaktberedskap til første 24 timene. Etter dette tilstreber vi å være tilgjengelige på telefon i størst mulig grad.
    • Ved overnatting etter din operasjon tar vi hånd om deg på vår oppvåknings- og sengepost, der det alltid finnes kompetente sykepleiere

Akademikliniken har en ekstra Trygghetsgaranti for brystforstørring, les mer på akademikliniken.no.

Har du spørsmål rundt brystkirurgi, brystimplantat eller protese skift (sekundær brystimplantat)? Book en konsultasjon hos Mette med sine 20 års erfaring, så vil hun skreddersy det beste alternativet for deg.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd