Plastikkirurg Bjørn Tvedt - Akademikliniken

Publisert 2017-11-01

Plastikkirurg Bjørn Tvedt

Plastikkirurg Bjørn Tvedt var med på å etablere Akademikliniken Norge i 2012, med alle rutiner og inngrep, som vi tilbyr i dag. Han er ansvarlig Lege i Akademikliniken Norge. Han er spesialist i plastikkirurgi, og også i ØNH – hode hals kirurgi. Bjørn er til nå den eneste i Norge, som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Faceial Plastic Surgery Societies). Dette er den mest anerkjente sertifiseringen innen plastisk- og rekonstrukiv ansiktskirurgi. Bjørn ble allerede før han fikk godkjenning i plastikk kirurgi, konstituert overlege ved avd. for plastisk – og rekonstruktiv kirurgi, Universitetssykehuset i Oslo, Rikshospitalet 2007. Han er en av svært få i Norge med disse to spesialitetene, og har utført utallige neserekonstruksjoner og ansikt/hals løft. Han har lang erfaring i rekonstruktiv brystkirurgi og annen kosmetisk kirurgi. Bjørn jobbet i perioden 2008-2010, parallelt med sitt arbeid på Rikshospitalet, deltid på Klinikk Bunæs i Bærum.  Og fra 2010 til han etablerte Akademinikliniken, jobbet han fulltid hos dr, Bunæs der han lærte mye innen kosmetiske hudbehandlinger, nese og ansiktsoperasjoner.

Bjørn var den første i Norge som innførte Brazilian Butt lift i 2013, og har således lengst erfaring i landet med dette inngrepet.  Videre har han kontinuerlig etablert moderne teknikker innen fettsuging, body sculpting og fettransplantasjoner på Akademikliniken.  Fra tiden som Overlege på Rikshospitalet fikk han god erfaring fra nese-, ansikts- og brystrekonstruksjon. Han har også innført moderne Croton peel til  Norge som er en meget effektiv hudpeel for ansiktet som strammer opp huden.  Denne behandlingen har vi drevet med siden 2013.  Bjørn har mye erfaring med hudlasere og medisinsk kosmetisk hudbehandling.  Han har utviklet og etablert vår metode i vertikal brystreduksjonsplastikk der pene resultater, kort operasjonstid og en helt unikt lav blødningsrisiko har gjort Akademikliniken til det trygge valget for brystreduksjon.  Vi har til nå operert ca 600 pasienter for  Helse SørØst.   Bjørn holder workshops for Belkyra, og for filler / botulinumtoksin (Botox/Azzalure), og er foreleser for Senzie Akademiet.  Han inviteres også som foredragsholder på internasjonale kongresser i kosmetisk kirurgi/medisin.

Bjørn Tvedt under en øye operasjon

Bildene illustrerer en trygg og god kirurg, som benytter seg av de beste og sikreste teknikkene, for å gi det beste resultatet. Slik at pasienten blir fornøyd med seg selv og resultatet. Øyelokk er bare en av mange kosmetiske kirurgiske inngrep Bjørn kan bistå med.

Bjørn Tvedt opererer løft av et øyelokk

Akademikliniken jobber utifra konseptet Beauty Through Science.  Dette innebærer at behandlingene baserer seg på forskning.   Dette ivaretar  Bjørn ved å holde seg oppdatert, bla ved å være  aktiv deltager og foredragsholder på nasjonale og internasjonale kongresser.  Med Bjørns erfaring og engasjement for faget vil du få ærlige og kompetente råd som er skreddersydd dine utfordringer og forutsetninger, slik at resultatet skal bli best mulig for deg.

Har du spørsmål, eller vurderer kirurgiske inngrep kan du mandag til fredag kontakte oss på telefon 22 58 17 10 mellom kl. 08:30-15:30. Du kan og når som helst booke konsultasjonstime med Bjørn Tvedt online. På konsultasjonen vil Bjørn gi deg de beste rådene, for hvilke muligheter som finnes for dine ønsker.