Plastikkirurg Bjørn Tvedt tipser deg, før en estetisk operasjon

Publisert 2017-12-12

Plastikkirurg Bjørn tipser deg

Plastikkirurg Bjørn Tvedt tipser deg, om 5 spørsmål du bør vurdere før du vurdere et inngrep.

Funderer du på en endring?

Vår Plastikkirurg Bjørn Tvedt ber deg tenke godt igjennom 5 spørsmål, før du tar tar en avgjørelse om et inngrep.

Visste du at Akademikliniken har trygghetsgaranti?

Akademikliniken strever alltid etter å ha verdens mest fornøyde kunder. Vi ønsker at DU skal være fornøyde med deg selv. Det er derfor viktig at DU skal føle deg trygg på valget Akademikliniken, og det resultat som behandlingen innebærer.  Vår kompetanse og tilgjengelighet er din trygghet. Den pasientsikkerheten Akademikliniken tilbyr, er unik og i absolutt verdensklasse.

Kirurgi

• Kompetanse og sikkerhet
    • Akademiklinikens plastikkirurger er autoriserte og spesialutdannede.
    • Vårt helsepersonell består av autoriserte og spesialistutdannede anestesileger, operasjons-, anestesi- og intensivsykepleiere, samt erfarne mottakelse- og avdelingssykepleiere.
    • Du ivaretas av velutdannet, erfarent anestesipersonell som gir deg trygg og sikker narkose, kontinuerlig postoperativ overvåking, samt god og gjennomtenkt smertelindring. Alt for å oppnå den høyeste pasientsikkerhet og en god opplevelse
    • Smertelindring og narkose gir med de beste midler og metoder, og vi tilbyr overvåking med moderne utrustning.
    • Akademiklinikens kirurger er medlemmer i NPF (Norsk Plastikkirurgisk Forening), noe som innebærer økt trygghet for deg som pasient.
    • Akademiklinkens kirurgene er medlemmer av Norsk Forening for estetisk plastikk kirurgi.(NFEP). Foreningen samler norske plastikkirurger med særskilt interesse og kompetanse innenfor estetisk plastikkirurgi
    • Akademikliniken er tilknyttet Norsk Pasientskadeerstatning (NPE)
    • Akademiklinikens plastikkirurger er ledende når det gjelder forskning og utvikling og utdanner andre kirurger globalt.
    • I mer enn 10 år har Akademikliniken arrangert Beauty Through Science – en internasjonal kongress, som samler rundt1000 plastikkirurger, dermatologer og estetiske eksperter fra hela verden, for å utveksle kunnskap og erfaring.
    • Akademikliniken prioriterer investeringer i høy pasientsikkerhet.
  • Resultat
    • Ved eventuell operasjonskomplikasjon inngår korreksjonsoperasjon i 12 måneder.
    • Alle kontroller er inkluderte i prisen i 12 måneder.
  • Tilgjengelighet
    • Etter en operasjon har vi vaktberedskap til første 24 timene. Etter dette tilstreber vi å være tilgjengelige på telefon i størst mulig grad.
    • Ved overnatting etter din operasjon tar vi hånd om deg på vår oppvåknings- og sengepost, der det alltid finnes kompetente sykepleiere

Akademikliniken har en ekstra Trygghetsgaranti for brystforstørring, les mer på akademikliniken.no.

Injeksjoner og hudbehandlinger. Injeksjoner og hudbehandlinger bygger, akkurat som plastikkirurg, på vitenskapelig beviste metoder som utvikles gjennom kontinuerlig forskning.  De metoder og teknikker som benyttes, utvikles hele tiden for å kunne oppnå et så bra og sikkert resultat som mulig. Her ligger Akademikliniken i forkant for å drive denne utviklingen, noe som blant annet har resultert i at vi har utviklet våre egne hudpleieprodukter. For at du som kunde hos Akademikliniken skal føle deg trygg, er det viktig for oss at alt vi gjør bygger på vitenskapelig beviste metoder. Og at vårt personale selv medvirker i og driver forskningsprosjekter, studier og utvikling av nye metoder.

• Alle injeksjonsbehandlinger utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
  • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller hudleger.
  • På Akademikliniken benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
  • Akademikliniken har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
  • Akademikliniken er alltid tilgjengelig på dagtid om du har spørsmål
  • Akademiklinikens behandlere gir deg en personlig behandlingsanbefaling og sier nei dersom du ikke trenger behandling

Har du spørsmål så er du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, på telefon 22 58 17 10 eller book en konsultasjonstime online med en av våre Plastikkirurger Mette Haga eller Bjørn Tvedt. Så vil de ta veldig godt vare på deg, og dine behov.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd