Publisert 2015-09-08

Pigmenter og sprengte blodkar – 50%

Uønsket-rødme-III

Plages du av pigmenter eller sprengte blodkar?

Ofte kommer dette fram, når brunfargen etter solingen i sommer begynner å blekne.

Dette er noe vi kan hjelpe deg med, og i en begrenset periode gir vi deg -50% på behandling av dette.

Behandlingen av sprengte blodkar og pigmenter , må være utført innen 31.10, og tilbudet gjelder èn laserbehandling.

Ta kontakt med oss for bestilling av time, du finner en oversikt på våre klinikker her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.