Publisert 2014-02-04

PERFEKT HUD TIL BRYLLUPET

I siste utgave av magsinet Ditt Bryllup, kan du lese om hvordan Hege, som slet med kviser og gjerne ville ha en flott hud til bryllypet, fikk ønsket sitt oppfylt.

Sykepleier Mai fra Akademikliniken, satte opp et spesialtilpasset Obagi hudprogram til Hege, og fulgte henne samtidig opp med jevne kontroller.

Ønsker du mer informasjon om våre behandlinger av kviser, pigmenter, arr, sprengte blodkar eller andre hudproblemer, ring en av våre klinkker for å bli satt opp på en konsultasjon.