Publisert 2014-12-12

My perfect day, X-mas edition – Konkurranse med Akademikliniken og Restylane

IMG_8150-1

Instagramkonkurranse.

My perfect day, X-mas edition. Beskriv hva som er en perfekt dag for deg i førjulstiden. 1 bilde + ord eller Instagram-collage + ord. Tag @akademiklinikennorge #akademiklinikennorge #restylane #myperfectday

Vi kårer en vinner fra hver by vi har klinikk: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tønsberg.

Vinnerne vil motta:
– En hel dag med Akademikliniken
– En konsultasjon
– En valgfri hud eller injeksjonsbehandling (verdi opp til 3000,-).
– En velsmakende lunsj
– En fin goodie bag med hudpleieprodukter fra Akademikliniken og Restylane.

Konkurranseperiode: 12 – 25/12

Juryen består av representanter fra Akademikliniken og Restylane (Galderma).

Event skatt av premie betales av vinneren. Deltakere må være over 18 år.
Hver dagsvinner vil bli vist i våre sosiale medier med bilder.

Premien løses inn i Januar 2015.

Til Akademikliniken på Instagram.