Publisert 2017-04-13

Påsketips nr.1: Hjemmepeel

Akademiklinkens påsketips nr.1:

Ta en hjemmepeel med Pure Triple Peel, og tilpass den etter hudtype og hvor kraftig den skal være.

Mild: Påføres rengjort hud. La den ligge i ca. 5-10 min. Skyll av.

Medium: Massèr inn på fuktig og rengjort hud i ca.1 min. Skyll av.

Sterk: Massèr inn på rengjort og fuktig hud i ca. 1 min, og la den ligge på i ca. 5-10 min. Skyll av.

Husk alltid å påføre en dagkrem med høy Spf etter en slik behandling før du går ut. Gjør du dette på kveldstid, avslutt gjerne med en god og pleiende krem. Vår favoritt etter en peeling, er Recovery Creme.

Lagre

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.