Publisert 2017-04-04

Ønsk våren velkommen med Hydrafacial

Vi gir deg -20% på Hydrafacial hudbehandling i hele April

Det er på tide å kvitte seg med tørr og gusten vinterhud. Dagene er lysere, solen skarpere og vi er klar for å skinne.

Hydrafacial er en spesialtilpasset hudbehandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede, og store porer og fet hud.

Hydrafacial hudbehandling, er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, peeler, trekker ut og fukter – alt på en gang. Dette oppnås ved å benytte Vortex-Fusion teknologi.

Ta gjerne kontakt med oss for bestilling av time – du finner en oversikt på våre klinikker her.

Lagre

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.