Publisert 2020-03-31

Online-konsultasjon Plastikkirurgi med AK Online

Vi tilbyr på en enkel måte online-konsultasjoner for Plastikkirurgi og hudbehandlinger.

For deg som bor langt fra en klinikk, eller som synes det føles mer bekvemt å første gangen møtes på nett, finnes nå AK Online. Via webben tilbyr vi online-konsultasjoner, der du møter en plastikkirurg for en første konsultasjon. Du kan også få hjelp med medisinsk hudpleie eller initiell konsultasjon om våre hudbehandlinger hos sykepleier.

Online-konsultasjonen koster 500: – og inkluderer da eventuell kompletterende konsultasjon på klinikken.

Hvordan går det til?

Alt du trenger å gjøre er å gå in på AKs webbooking og bestille en time som passer deg.

I webbookingen velger du:

Sted- Oslo

Tjeneste-  Konsultasjon kirurg → Online-Konsultasjon

eller          Konsultasjon Injeksjoner og medisinske hud og kroppsbehandling → Online-Konsultasjon Sykepleier

Behandlare- Kirurg eller navn på sykepleier dersom du ønsker å velge dette

Når tiden er kommet for ditt møte, får du en SMS med en lenke som du skal følge. Du blir da guidet så du får kontrollert lyd, video og nettverkstilkobling. Deretter meddeles din kirurg/sykepleier om at du er klar for møtet. Kirurgen/sykepleieren ringer deg opp online, du aksepterer samtalen og så er dere i gang.

For beste resultat er det viktig at du bruker headset, sitter avskilt med god oppkobling og har godt med lys. Dette for at konsultasjonen skal bli så bra som mulig.

Betaling skjer via faktura.