Publisert 2016-03-08

NYHET The Super Elixir

Super-Eliks

The Super Elixir – heter kosttilskuddet som er utviklet av Dr. Laubscher i samarbeid med Elle Macpherson.

Produktet er designet for å hjelpe kroppen til å opprettholde god ernæring og pH-balanse.

Kosttilskuddet er utviklet over en 10-årsperiode og består av hele 45 organiske ingredienser.
Det er snakk om en unik blanding som inkluderer super greens, kinesiske urter, fordøyelsesenzymer og
medlemmer av soppfamilien Maitake.

The Super Elixir er fritt for gluten, meieri-produkter og konserveringsmidler,

Du får Super Elixir Alkalising green og Nourishing protein hos alle våre klinikker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.