Publisert 2016-03-06

Nyhet Linergist Akademikliniken Tønsberg

TON-Linergist

Linergist Tina Myhre, kommer til Akademikliniken Tønsberg.

Et par ganger i måneden, vil vi få besøk av Tina Myhre, som driver sin egen klinikk TM Beauty by Tina.
Tina er utdannet hos Solvår Hegge, Norges mest anerkjente lingergist, noe som borger for trygghet og flotte resultat.
Hos Tina får du gjort bryn, eyeliner eller lepper med permanent make-up.

Ta kontakt med oss på tlf. 33 36 53 60 for å booke time hos Tina neste gang hun kommer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.