Publisert 2019-09-23

Nyhet: Konsultasjon i Tromsø

Lørdag 12 oktober tilbyr vi konsultasjonstider hos vår egen Dr. Harald Vindenes i Tromsø.  Dr. Vindenes er en erfaren plastikkirurg, og tilbyr inngrep som brystkirurgi, bukplastikk, fettsuging, arm-og lårplastikk, øyelokksplastikk og øreplastikk.

Tid: Kl. 09:30-15:30

Sted: Legeklinikk 1 sine lokaler, på Jekta kjøpesenter. Heilovegen 19,9015 Tromsø

For booking av time kontakt info@akademiklinkiken.no eller ring oss på telefon 22 58 17 10.

Har du ikke anledning til å konsultasjon lørdag 12. oktober? Fortvil ikke.

Akademiklinken har inngått samarbeide med plastikkirurg Dr. Odd Petter Elvens. Dr. Elvnes vil utføre  kirurgiske konsultasjoner på vegne av Akademikliniken. Selve inngrepet utføres av en av Norges ledende plastikkirurger fra Akademikliniken, og operasjonen vil finne sted på  vårt moderne og nyoppussede sykehus i Oslo. For timebestilling andre dager enn 12.10,

ring  973 03 330.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.