Publisert 2018-03-02

Nyhet – Keyhole Lips

Akademikliniken er hele tiden opptatte av å lære seg de nyeste teknikkene for å oppnå naturlige og gode resultater på ulike behandlinger.

I februar var mange av Akademiklinikens kosmetiske sykepleiere på kurs i regi av Galderma for å lære teknikken Keyhole Lips med Restylane. Keyhole Lips er lepper som har den lille åpningen mellom øvre og nedre leppe. Gjerne i kombinasjon med en skarp, definert amours bue. Det viktigste til sist er at resultatet blir naturlig. Leppene kan komme i forskjellige størrelser og fasonger men felles har de den lille åpningen sentralt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.