Publisert 2019-04-30

NYHET – HydraFacial med serum tilpasset rød og irritert hud

HydraFacial Rozatrol

WEBBOOKING

 

HydraFacial tilbyr en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede og store porer, fet hud, hyperpigmentering og gusten hud. HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang. Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og urenheter, samtidig som den tilfører næringsgivende ingredienser for å gi huden umiddelbar og vakker glød.

HydraFacial har i samarbeid med ZO Skin Health utviklet HydraFacial Rozatrol® Booster Serum – spesielt designet for å dempe rød, irritert og tørr hud.

 

HydraFacial Rozatrol® Booster Serum

  • Hjelper mot rød, tørr og irritert hud
  • Hjelper mot talgproduksjon i huden
  • Reduserer synligheten av blodkar i huden (Telangiectasia)

 

I hele mai får du kr. 1900,- som introduksjonspris på behandlingen (Normalpris kr. 2100,-). Oppgi kode HFmai ved bestilling av time for introduksjonspris.

 

Har du lyst til å teste behandlingen? Eller ønsker du en kostnadsfri hudkonsultasjon for å finne behandling tilpasset deg og din hud? Book time her>

Alle innlegg for Nyheter