Publisert 2019-04-30

NYHET – HydraFacial med serum tilpasset rød og irritert hud

HydraFacial Rozatrol

WEBBOOKING

HydraFacial tilbyr en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede og store porer, fet hud, hyperpigmentering og gusten hud. HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang. Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og urenheter, samtidig som den tilfører næringsgivende ingredienser for å gi huden umiddelbar og vakker glød.

HydraFacial har i samarbeid med ZO Skin Health utviklet HydraFacial Rozatrol® Booster Serum – spesielt designet for å dempe rød, irritert og tørr hud.

HydraFacial Rozatrol® Booster Serum

• Hjelper mot rød, tørr og irritert hud
  • Hjelper mot talgproduksjon i huden
  • Reduserer synligheten av blodkar i huden (Telangiectasia)

I hele mai får du kr. 1900,- som introduksjonspris på behandlingen (Normalpris kr. 2100,-). Oppgi kode HFmai ved bestilling av time for introduksjonspris.

Har du lyst til å teste behandlingen? Eller ønsker du en kostnadsfri hudkonsultasjon for å finne behandling tilpasset deg og din hud? Book time her>

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.