Publisert 2020-02-14

Nye tider for konsultasjon hos plastikkirurg i Bergen

Vurderer du et plastikkirurgisk inngrep? Vi har åpnet for flere tider til konsultasjon hos plastikkirurg i Bergen. Visste du at vi og tilbyr og behandling med PRP og Belkyra hos plastikkirurg i Bergen?

Akademiklinikens kirurger er medlemmer i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi (NFEP) og Norsk plastikkirurgisk forening (NPF). Kirurgene er også medlemmer i flere internasjonale foreninger for plastikkirurger. Akademikliniken er tilknyttet ordningen Norsk Pasientskadeerstatning for din sikkerhet.

Tider for konsultasjon:

• 7. Mars
  • 8. April
  • 13. Juni
  • 22. August

Time kan du enkelt booke her>

Ønsker du mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss via bergen@akademikliniken.no eller telefon 55 32 80 98.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.