Ny plastikkirurg på Akademikliniken - Akademikliniken

Publisert 2018-05-07

Ny plastikkirurg på Akademikliniken

Vi forsterker vår virksomhet med ytterligere en plastikkirurg -Dr. Harald Vindenes.

Dr. Vindenes tok sin utdannelse i medisin ved Universitet i Bergen uteksaminert 2001. Siden 2007 har han arbeidet ved avdeling for plastikk-og rekonstruktivkirurgi ved Rikshospitalet og ble spesialist i plastikk kirurgi i 2010. Han har siden arbeidet som overlege ved samme avdeling.

Dr. Vindenes har bred generell plastikkirurgisk kompetanse med særlig fokus på rekonstruksjon av ansikt etter blant annet traume og kreft. Han har også ansvar for rekonstruksjon av øre misdannelser og andre medfødte defekter ved sitt arbeide på Rikshospitalet.

Dr. Vindenes har vært engasjert hos Akademikliniken som konsulent siden 2016, hvor han har avlastet oss med pasienter fra HSØ. Han vil være tilgjengelig for konsultasjoner for brystkirurgi, øyelokkskirurgi, bukplastikk, øreplastikk og panneløft fra 14.6.

Vi ønsker han hjertelig velkommen til Akademikliniken!

WEBBOOKING