Publisert 2018-05-07

Ny plastikkirurg på Akademikliniken

Vi forsterker vår virksomhet med ytterligere en plastikkirurg -Dr. Harald Vindenes.

Dr. Vindenes tok sin utdannelse i medisin ved Universitet i Bergen uteksaminert 2001. Siden 2007 har han arbeidet ved avdeling for plastikk-og rekonstruktivkirurgi ved Rikshospitalet og ble spesialist i plastikk kirurgi i 2010. Han har siden arbeidet som overlege ved samme avdeling.

Dr. Vindenes har bred generell plastikkirurgisk kompetanse med særlig fokus på rekonstruksjon av ansikt etter blant annet traume og kreft. Han har også ansvar for rekonstruksjon av øre misdannelser og andre medfødte defekter ved sitt arbeide på Rikshospitalet.

Dr. Vindenes har vært engasjert hos Akademikliniken som konsulent siden 2016, hvor han har avlastet oss med pasienter fra HSØ. Han vil være tilgjengelig for konsultasjoner for brystkirurgi, øyelokkskirurgi, bukplastikk, øreplastikk og panneløft fra 14.6.

Vi ønsker han hjertelig velkommen til Akademikliniken!

WEBBOOKING

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/