Publisert 2020-01-22

Nå tilbyr vårt Skin Center i Oslo CoolSculpting

Fettreduksjon med kulde – eller kryolipolyse – er en skånsom men samtidig effektiv behandling for å bli kvitt lokale fettdepoter på kroppen, uten å behøve kirurgi, når kosthold og mosjon ikke holder.

Fryser ned fettcellene

Takket være kryolipolyse-teknologien kan vi fryse ned og fjerne fettcellene uten å skade omliggende vev. Kryo betyr kulde/kjøle og lipolyse betyr “nedbrytning av fett.” Behandlingen egner seg for områder på kroppen som har overflødig underhudsfett.  Metoden er ikke en slankemetode, men snarere en figurforming.

Eksempler på behandlingsområder med CoolSculpting er

• mage
  • hofter/flanker
  • Utside lår
  • Bakside rygg
  • Hake

Til og med gynekomasti (mannlige bryst) kan i noen tilfeller behandles med CoolSculpting.

Våre Skin Centers i Sverige har tilbudt CoolSculpting over lengre tid.

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag!

WEBBOOKING

Pris på CoolSculpting finner du her>