Publisert 2020-01-22

Nå tilbyr vårt Skin Center i Oslo CoolSculpting

Fettreduksjon med kulde – eller kryolipolyse – er en skånsom men samtidig effektiv behandling for å bli kvitt lokale fettdepoter på kroppen, uten å behøve kirurgi, når kosthold og mosjon ikke holder.

Fryser ned fettcellene

Takket være kryolipolyse-teknologien kan vi fryse ned og fjerne fettcellene uten å skade omliggende vev. Kryo betyr kulde/kjøle og lipolyse betyr “nedbrytning av fett.” Behandlingen egner seg for områder på kroppen som har overflødig underhudsfett.  Metoden er ikke en slankemetode, men snarere en figurforming.

Eksempler på behandlingsområder med CoolSculpting er

  • mage
  • hofter/flanker
  • Utside lår
  • Bakside rygg
  • Hake

Til og med gynekomasti (mannlige bryst) kan i noen tilfeller behandles med CoolSculpting.

Våre Skin Centers i Sverige har tilbudt CoolSculpting over lengre tid.

 

 

 

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag!

WEBBOOKING

 

Pris på CoolSculpting finner du her>
Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/