Nå tilbyr Akademiklinliken hudpleie i 3 byer - Akademikliniken

Publisert 2018-04-05

Nå tilbyr Akademiklinliken hudpleie i 3 byer

Akademiklinikens avdeling på Smestad i Oslo har nå ansatt hudpleier Sofie. Hun vil i første omgang være tilgjengelig på torsdager, men vil fra høsten av være å treffe hver dag.

Med dette nye tilskuddet har Akademikliniken nå hudpleiere i Bergen, Stavanger og i Oslo. Margunn og Ann Christin har allerede jobbet hos oss lenge. Alle kan gi deg råd i forhold til hvordan du skal behandle og ta vare på huden din og jobber tett sammen med våre dyktige kosmetiske sykepleiere og leger for å kunne tilbyd det mest helhetlige behandlingstilbudet på markedet.

Våre dyktige hudpleiere kan tilby farging og forming av vipper og bryn, peelinger, HydraFacial, Voksbehandlinger, ansiktsbehandlinger og deilig nakke og ryggmassasje. Alle behandlinger kan bookes via vår webbooking eller pr telefon, alternativt må du gjerne komme innom for en hyggelig prat.

For å feire at vi nå også har hudpleier på Smestad tilbyr alle avdelinger 20 % rabatt på valgfri voksbehandling eller ansiktsbehandling i hele april.
Bruk kode: Hudpleie20

Full prisliste finner du her >

Bestill time