Publisert 2018-04-05

Nå tilbyr Akademiklinliken hudpleie i 3 byer

Akademiklinikens avdeling på Smestad i Oslo har nå ansatt hudpleier Sofie. Hun vil i første omgang være tilgjengelig på torsdager, men vil fra høsten av være å treffe hver dag.

Med dette nye tilskuddet har Akademikliniken nå hudpleiere i Bergen, Stavanger og i Oslo. Margunn og Ann Christin har allerede jobbet hos oss lenge. Alle kan gi deg råd i forhold til hvordan du skal behandle og ta vare på huden din og jobber tett sammen med våre dyktige kosmetiske sykepleiere og leger for å kunne tilbyd det mest helhetlige behandlingstilbudet på markedet.

Våre dyktige hudpleiere kan tilby farging og forming av vipper og bryn, peelinger, HydraFacial, Voksbehandlinger, ansiktsbehandlinger og deilig nakke og ryggmassasje. Alle behandlinger kan bookes via vår webbooking eller pr telefon, alternativt må du gjerne komme innom for en hyggelig prat.

For å feire at vi nå også har hudpleier på Smestad tilbyr alle avdelinger 20 % rabatt på valgfri voksbehandling eller ansiktsbehandling i hele april.
Bruk kode: Hudpleie20

Full prisliste finner du her >

Bestill time

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/