Publisert 2019-09-10

Få minimale arr med Motiva minimal scar

motiva minimal scar

Har du vurdert en brystforstørrelse, men er redd for stygge arr etter operasjon? Å få pene arr er noe alle kvinner som utfører en brystforstørrelse ønsker. Med Motiva kan man gjøre snittet mindre enn noen sinne på grunn av implantatets mekaniske egenskaper. Når man utfører Motiva  minimal scar teknikk setter man implantatet inn med en insertion sleeve. Insertion sleeve forenkler innføringen av implantatet og minsker bakteriell kontaminasjon. I tillegg har man med Motivas minimal scar muligheten til å kunne sette inn enda større implantater enn tidligere med mini arr. I dag er ca. halvparten av alle brystforstørrelser med mini arr  som utføres Motiva minimal scar.

 

Konsultasjonen

Har du vurdert en brystforstørrelse og lurer på om minimal scar kan passe for deg? Hos oss har man alltid time til konsultasjon før en operasjon.  Her vil du treffe en av våre kirurger som vil lytte til dine ønsker og informere deg om inngrepet. Videre fyller du ut et spørreskjema om din helsetilstand, eventuelle tidligere sykdommer og operasjoner. Du vil og ha mulighet til å få se et mulig resultat i 3D med Vectra 3D tekonologi. Hvis du velger å gå videre med en operasjon, ordner vi en passende operasjonstid.

Les mer om vår plastikkirurg og brystspesialist Mette Haga og sjekk hennes vurderinger på Legelisten.no.

 

Motiva minimal scar

Illustrasjonsbilde av minimal scar teknikk.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/