Publisert 2019-01-22

Min kropp, mitt valg – Bukplastikk og brystreduksjon

«I etterkant av operasjonen må jeg si at jeg er veldig fornøyd, og jeg mener at dette allerede nå har gjort livet mitt lettere» Line

Line forteller sin historie om hvorfor hun valgte å få utført en brystreduksjon og en bukplastikk hos Dr. Mette Haga. Hvorfor gjorde hun det? Og hva tenkte hun før og etter inngrepet?

Bukplastikk

Fettoverskudd på buken kan i visse tilfeller korrigeres ved fettsuging, men hos enkelte er det og et økt hudoverskudd.  Det vil da være behov for bukplastikk for å oppnå et bra resultat. Hvis det finnes overskudd av fett og hud både over og under navlen, anbefaler vi en mer omfattende bukplastikk, såkalt full bukplastikk. I blant oppstår overskudd av fett og hud kun nedenfor navlen. I slike tilfeller kan man utføre en begrenset bukoperasjon, såkalt liten bukplastikk. Slappe bukmuskler, noe som er vanlig for eksempel etter graviditet, kan og strammes under en bukplastikk.

Brystreduskjon

Ved brystreduksjon er hensikten å redusere volum og tyngde av brystene, samt stramme opp huden og løfte brystvorten. Brystene blir mindre og rundere med en forbedret estetisk form. Vi på Akademikliniken vektlegger å skape en god brystfasong, bevare følsomheten og muligheten til å amme. Vi benytter de mest moderne teknikker for å gi de beste resultatene.

AK har over 27 års erfaring med kosmetisk kirurgi, og er i dag regnet av mange som en ledende aktør innen vårt fag. Gjennom bred kompetanse og lang erfaring utdanner Akademikliniken kirurger fra hele verden. Vurderer du et kosmetisk inngrep? Velkommen på en uforpliktende konsultasjon hos en av våre erfarne plastikkirurger.

WEBBOOKING