Publisert 2021-08-03

Min første reaksjon var rent sjokk

Jeg tok av polstringen én uke etter inngrepet og fikk se resultatet av mage- og rumpeplastikken for første gang. Min første reaksjon var rent sjokk. Jeg ble overrasket over hvor bred jeg var blitt over hoftene, absolutt ikke som jeg forventet og kjente jeg ble nervøs for sluttresultatet.

Hele forventingen av å bli smalere ble omvendt – jeg hadde blitt bredere ... Samtidig så jeg i profil at kroppsformen hadde et fantastisk uttrykk, men jeg opplevde hoftene som unaturlig brede. Jeg ringte Akademikliniken og fikk snakket med personalet. Jeg ble fortalt at jeg fortsatt var hoven etter operasjonen og ble beroliget med at dette ville justere seg over tid.

I tillegg til bredere hofter opplevde jeg også at den ene siden var noe skeiv, i forhold til den andre siden. Aktivitetsmessig var jeg oppe og gikk små turer hvor jeg hvilte ofte de første 7 dagene.  Jeg var tilbake på jobb og passet på å endre arbeidsstilling ofte mellom å stå og sitte. Selv da var jeg avhengig av godt med hvile da jeg kom hjem fra jobb.  De dagene hvor jeg ikke fikk hvilt meg noe gjennom arbeidsdagen bidro til at jeg ble mer hoven.

Til uka forteller Cecilie om de tre første ukene etter operasjonen.

Her kan du lese forrige ukes innlegg om vurderingsprosessen hennes
Bilder og navn er fiktive.

Våren 2021 undergikk «Cecilie» en kombinasjon av High Definition Lipo av magen med fettransplantasjon til rumpe og hofter (BBL) og CO2 laser behandling av øyelokk.

Cecilies reise del 1

Research er viktig

Jeg har lenge ønsket å gjøre tiltak for en mer stabil hverdag uten jojo-slanking...
Les mer

Cecilies reise del 2

Jeg hadde overraskende lite smerter

Den første uken sov jeg noe urytmisk, men dette var fordi jeg lå litt ukomfortabelt...
Les mer

Cecilies reise del 4

Den nye kroppen begynte å ta form

Resultatet hittil var fantastisk, helt naturlig til min kropp, endringene hadde «smeltet» inn...

Les mer

Cecilies reise del 5

Det er stor forskjell på å tenke seg et resultat enn det å faktisk se det

Under denne prosessen har jeg lært mer om kroppen og hvordan fettceller er kroppens...

Les mer

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/