Publisert 2021-10-07

Min erfaring med Profhilo

I en alder av 46 merket jeg at huden min ikke er helt som den var, til tross for at jeg er flink både med hudpleie og solfaktor. Spensten, spesielt langs kjeven og ved munnvikene var på vikende front og jeg følte meg litt saggete. Jeg hadde hørt mye om Profhilo fra venninner og bestemte meg for å prøve selv.

Jeg ble anbefalt å gjøre behandlingen uten bedøvelse da det bare var snakk om noen få stikk per side i ansiktet og da jeg jevnlig gjør medisinsk rynkebehandlinger uten bedøvelse stolte jeg på sykepleieren og prøvde det.

Sykepleieren markerte punktene som skulle behandles med Profhiloen, 5 punkter på hver side i ansiktet. Jeg tenkte at det var omtrent der jeg selv satte fingrene for å «heise» opp ansiktet foran speilet hver morgen.

Selve behandlingen gikk overraskende fort. Det sprengte litt i punktene hvor Profhilo ble satt, men jeg synes det var helt ok å gjøre det uten bedøvelse. Da jeg fikk se meg i speilet etter behandlingen, hadde jeg små kuler eller myggstikk der hun hadde stukket. Jeg fikk beskjed om at det ville gå ned i løpet av et par dager. Jeg ble anbefalt minst 2 behandlinger med ca 4 uker mellom hver gang.

Dagen etter behandlingen var nesten alle kulene helt borte, det var bare et punkt litt foran øret som jeg fortsatt kunne kjenne en liten hevelse, mens de andre hevelsene rundt munnen og på kinnet forsvant etter bare et par timer.

I tiden etter behandlingen prøvde jeg veldig å ikke lete etter resultater med en gang, for jeg fikk beskjed om at det ville ta litt tid, men jeg synes selv at huden føltes mindre tørr ganske raskt etterpå. Etter 4 uker var jeg til behandling nummer 2 og da følte jeg selv at huden var mye mer spenstig. Det ble vel 6 uker etter siste behandling før jeg rakk å dra inn til en kontroll, men da var jeg ganske sikker på at jeg kunne se resultater særlig på de skyggene i munnvikene og huden min føltes mye tightere langs kjeven. Da vi fikk tatt etterbilder ble jeg kjempeglad for man kunne tydelig se en forbedring, både på hudkvaliteten, men også på «stramheten». Jeg har vært så fornøyd med denne behandlingen at jeg har fortsatt med en ekstra runde hvert halvår og har tenkt litt på å ta halsen også etter hvert.

Anbefaler både Profhilo og Akademikliniken på det varmeste.