Publisert 2014-04-23

Mette Haga, ny plastikkirurg hos Akademikliniken Oslo

Vi er glade over å kunne ønske Mette Haga, spesialist i plastikkirurgi, hjertelig velkommen til oss på Akademikliniken. Mette Haga starter hos oss 01.05.14.

Mette Haga har medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Oslo 1996. Hun er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep.

Hun har medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Oslo 1996. Hun har bred faglig bakgrunn innen generell kirurgi etter 5 år på Ringerike sykehus og Bærum sykehus, og ble godkjent spesialist i plastikk og rekonstruktiv kirurgi fra Ullevål Universitetssykehus og Rikshospitalet i 2006.

Overlege ved plastikkirurgisk avdeling Rikshospitalet 2006-08. Utført et bredt spekter av plastikkirurgiske operasjoner, hvorav hovedvekt på rekonstruksjon av bryst. Ansvar for landsfunksjon innen behandling av blodkarsvulster samt kirurgisk behandling av transseksuelle.

Overlege ved Nobel Clinic 2008-2011, med bred erfaring innen kosmetisk plastisk kirurgi. Arbeidet som plastikkirurg fra 2011 – april 2014 ved Fornebuklinikken.

Aktiv deltager på nasjonale og internasjonale kongresser. Haga er medlem av Norsk forening for plastikkirurgi. Sekretær i Norsk forening for estetisk kirurgi i perioden 2008-2012.

Medforfatter av flere vitenskapelige artikler inne plastikkirurgi og infeksjonsmedisin.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required



Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.



Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/