Publisert 2018-01-30

Masterclass I injeksjoner

Akademikliniken sine behandlere var på Masterclass med Dr. Juan Sopena.

Hilde Andersson, Dr. Juan Sopena og Mai Hansson

Behandlere fra Akademikliniken var på Masterclass med Dr Juan Sopena, som en del av sertifiseringsprogrammet til Galderma.

Totalt 16 kosmetiske sykepleiere fra Akademikliniken Ullevål, Smestad, Bergen, Stavanger og Trondheim stilte.

Det er viktig, for deg som tar filler behandlinger å vite at de som behandler deg er sertifisert og vet hva de gjør. Be alltid om å få se sertifiseringsbevis.

Akademikliniken har stor fokus på DIN trygghet og sikkerhet!

 

Har du spørsmål innen fillers, book en uforpliktende konsultasjon eller behandling hos en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere.

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/