Publisert 2018-01-30

Masterclass I injeksjoner

Akademikliniken sine behandlere var på Masterclass med Dr. Juan Sopena.

Hilde Andersson, Dr. Juan Sopena og Mai Hansson

Behandlere fra Akademikliniken var på Masterclass med Dr Juan Sopena, som en del av sertifiseringsprogrammet til Galderma.

Totalt 16 kosmetiske sykepleiere fra Akademikliniken Ullevål, Smestad, Bergen, Stavanger og Trondheim stilte.

Det er viktig, for deg som tar filler behandlinger å vite at de som behandler deg er sertifisert og vet hva de gjør. Be alltid om å få se sertifiseringsbevis.

Akademikliniken har stor fokus på DIN trygghet og sikkerhet!

Har du spørsmål innen fillers, book en uforpliktende konsultasjon eller behandling hos en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd