MARS tilbud på Skinbooster, peel og Restylane - Akademikliniken

Publisert 2017-03-02

MARS tilbud på Skinbooster, peel og Restylane

3238_069871e2

Vårtilbud på peeling, Skinbooster og Restylane.

MARSTILBUD:

-20% på alle våre basic peelingbehandlinger.En peeling er en kjemisk eksfoliering av huden, og fjerner gamle og skadede hudceller i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til ny produksjon, noe som gir en smidigere hud med økt glød. Behandlingen må være utført senest 31.03.

-20% på Restylane/Fillers. Restylane benyttes for volum,  kontur og hudforyngelse av huden i ansiktet, samt behandling av lepper. Tilbudet gjelder behandlinger utført senest 17.03.17

Skinbooster; ta to behandlinger få èn gratis peeling behandling. Skinbooster fukter opp huden innenfra og kan benyttes hele året av både kvinner og menn. Gjelder 13.03 – 30.04 . Peeling behandlingen må være utført innen 30.06.17

MÅNEDENS PRODUKT:

-30% Day CC  Cream Spf 15 fra Akademikliniken. Make-up, fuktighetskrem og dagkrem – alt i en krem. Tilbudet gjelder t.o.m. 31.03.

Bestill time via web, eller ta kontakt med oss på tlf.

Lagre