Publisert 2013-12-18

Mange ønsker å pynte seg litt ekstra til jul

Jul og Nyttår står for tur, og da er det mange som ønsker å pynte seg litt ekstra, men det skal helst ikke etterlate noen merker.

Hos Akademiklinken kan du ta bort sinnarynken, få den ekstra gløden i kinnene eller hva med å få opp munnvikene som har seget litt nedover?

Vi har åpent t.o.m lille julaften, og vi er også tilgjengelig i romjulen.

Time kan bestilles på nett, (gjelder kun hudsenteret i Oslo) eller du kan ringe oss.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/